Interesse in een boeiende job in de medische sector?

Practimed CV is al meer dan 50 jaar een begrip op medisch gebied in de regio. We zijn een medisch centrum dat in Tessenderlo beschikt over een uitgebreid gespecialiseerd klinisch labo, een polikliniek en een radiologie-afdeling. Ook in Bree beschikken wij over een polikliniek met gedigitaliseerde radiologiedienst.

Een uitgebreid team van medewerkers, klinische biologen en radiologen ondersteunen dagelijks meer dan 300 huisartsen en 100 geneesheer-specialisten…

Binnen onze organisatie zijn informatica en logistieke ondersteuning van strategisch belang. We streven dagelijks naar een optimale ondersteuning van onze administratieve en klinische processen.

Bekijk alle vacatures

Onze kernwaarden

Kwaliteitsvol medisch aanbod

Practimed biedt via haar polikliniek, haar radiologie en medisch geaccrediteerd klinisch laboratorium een hoogstaand medisch aanbod voor de huisartsen en zijn patiënten. Zij ondersteunt hiermee een goede, kwaliteitsvolle eerstelijnsgeneeskunde, die ze nastreeft bij al haar medewerkende huisartsen.

Bijscholing van kennis en vaardigheden

Practimed faciliteert op regelmatige basis bijscholingsavonden rond huisarts-thema's. Deze worden in overleg met de huisartsengroep gekozen. Practimed staat garant voor geaccrediteerde bijscholingen. Daarnaast organiseert ze occasioneel bijscholingsdagen of -weekenden, waar naast kennis ook vaardigheden kunnen worden geoefend.

Ontmoeting en samenwerking met collega’s

Een goede samenwerking en verstandhouding tussen collega's is belangrijk. Practimed plant of faciliteert regelmatig activiteiten om de professionele of informele samenwerking te bevorderen.

Operational excellence

Practimed zet in op het verbeteren van zijn algemene operationele werking (in de breedste zin van het woord).

Ondersteuning van de organisatie van de huisartsenpraktijk

Practimed wil huisartsen bijstaan in de praktische organisatie van hun praktijk. Daarnaast wil Practimed ook ruimere samenwerkingsverbanden ondersteunen.

Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs


Stel een vraag

Ons HR-beleid, daar werkt iedereen aan mee

Practimed is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het regionale medische landschap en kenmerkt zich als een ambitieuze en snel groeiende organisatie die zich voortdurend wilt versterken door haar personeelsbestand uit te bouwen met gedreven en loyale medewerkers. Wij geloven in een talentgericht personeelsbeleid waarbij autonomie, vertrouwen en waardering de basis vormen.

Onze werknemers zijn onze ambassadeurs; geïnspireerd door hun passie voor de job en onze gezamenlijke toekomstvisie en missie. Vanuit Practimed geloven we dan ook sterk in het belang van een duidelijke match tussen onze (toekomstige) medewerkers en onze bedrijfscultuur. Wij willen actief inzetten op het aantrekken en ontwikkelen van flexibele en enthousiaste werknemers waarbij we bijzondere waarde hechten aan hun intrinsieke motivatie om mee te willen bouwen aan de kwaliteit, groei en innovatie van onze organisatie. Om onze medewerkers hiertoe de beste kansen te geven, stellen wij uiteraard graag de nodige tijd en middelen ter beschikking met ruimte voor opleiding en bijscholing.